Ankara Halı Mağazaları

Ankara Halı Mağazaları

   ANKARA HALI MAĞAZALARI, başkentimiz de sayıları oldukça fazla olan ve büyük bir müşteri potansiyeline hitap eden mağazalar olarak karşımıza çıkmaktadırlar. Bu mağazalar arasında firmamız Samur Halı tam 206 mağazası ve Ankara geneline yayılmış olan lokasyonu ile ön plana çıkmayı başarabilmektedir. 46 yıllık tecrübemiz ve bilgi birikimimiz, sürekli daha iyiye ulaşabilme hedefi ile birleşince, söz konusu rakamlara ulaşmak çokta zor olmamaktadır. Bu hususta biraz daha zorlayıcı ve kritik olan durum, başarı ile gelinen bu noktada kalıcı olmayı başarabilmek ve istikrarı sürdürebilmektir. Bunu başarabilmenin en önemli anahtarı ise gelişen ve değişen teknolojiyi sıkıca takip ederek, bu gelişimi geniş ürün yelpazesine aktarabilme gayreti olmaktadır. 

   ANKARA HALI MAĞAZALARI arasında, yukarıda bahsettiğimiz gibi, nicelik olarak ciddi manada ön planda kalmayı başarabilen bir firma olarak müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Ancak Samur Halı olarak, nicelik kadar, belki de nicelikten daha önemli olan noktanın nitelik olduğunun da farkında ve bilincindeyiz. Bu sebeple tüm mağazalarımızda, üretim tesislerimizde imal edilen, çim halı, cami halısı, salon halıları, çocuk halıları, evsel halılar, karo halılar gibi ürünlerimizi sergileyebilmek ve tanıtabilmek için çalışmalarımız hızla sürdürmekteyiz. Bu ürünlerin ne gibi özelliklere sahip oldukları, müşterilerimize hangi alanlarda avantaj sağlayacağı, ne gibi bakım ihtiyacı olacağı gibi birçok alanda da en donanımlı şekilde eğitilmiş satış danışmanlarımızca destek vermekteyiz.

   ANKARA HALI MAĞAZALARI genellikle evsel halıların sergilendiği ve bu halıların satışının çok daha hızlı olduğu yerler olarak karşımıza çıkmaktadır. İşte tam da bu noktada, Samur Halı olarak daha farklı nasıl olunabilir düşüncesinden yola çıkarak mağazalarımızda ve bayilerimizde çok daha geniş kapsamlı bir ürün yelpazesine yer verebilmekteyiz. Böylelikle müşterilerimiz hangi amaçla mağazamıza gelmiş olursa olsun, aklına takılan her türlü soruya cevap bulabilmekte ve her halı tipi hakkında gerekli bilgiyi alabilmektedir. Tabi bunu sağlayabilmek için mağaza sayımızın ve büyüklüklerinin biraz daha fazla olması gereği ortaya çıkmaktadır. Ancak bu gereklilik uzun yıllardır Samur Halı’nın profesyonel çözümleri sayesinde rahatlıkla aşılmakta ve müşterilerimizin memnuniyeti tesis edilmektedir.