Salon Halıları

Salon Halıları

   SALON HALILARI firmamızın ürün yelpazesinde en geniş yer bulan halı çeşitlerimizden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Salon halısı denilince aklımıza ilk olarak otellerin büyük konferans, düğün, balo salonları gelmektedir. Bu salonlarda son derece hassas döşeme ve kaplama yöntemleri ile duvardan duvara halı çeşitlerimiz yerleştirilmektedir. Samur Halı olarak, ülkemizde yer alan beş yıldızlı otellere sadece son 10 yıl içerisinde yaklaşık beş milyon metrekare halı kaplaması yapmış bulunmaktayız. Bu sebepten ötürü, söz konusu halı çeşitlerinde uzmanlığımız ve bilgi birikimimiz bir kez daha ön plana çıkabilmektedir. Salon halıları alanında kalitemizden ve profesyonelliğimizden ödün vermeden en düşük maliyeti yakalayabilmek ve bunu sürdürebilmek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

    SALON HALILARI sektöründe geniş ürün yelpazemizin bulunduğunu yukarıda belirtmiştik. Bu ürün yelpazesini daha da çeşitlendirebilmek için tasarım ekibimizin ve üretim tesislerimizde çalışan uzmanlarımızla beraber her geçen gün değişen modayı takip ederek, müşterilerimizin isteklerine daha iyi cevap verebilmek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu çalışmalar sonucunda, sürekli daha iyiyi ve günceli aramakta ve salon halıları sektöründe ki liderliğimizi devam ettirmekteyiz. Salon halılarında firmamızın öncelik verdiği özelliklerden ilki, halıların kir tutmama özelliğini en üst seviyeye çıkarabilmektir. Müşterilerimizin de firmamızdan öncelikli olarak beklentileri arasında bu durum bulunmaktadır. Çünkü halıların dış mekânlarda kullanılması nedeniyle, kir ve pisliklere karşı dirençli olması gerekmekte ve bu gereklilik için teknolojik gelişmeler takip edilmektedir. 

   SALON HALILARI aynı zamanda aklımıza misafirlerimiz için en güzel şekilde döşediğimiz ve süslediğimiz odamızda kullandığımız halılar olarak gelmektedir. Salonlarda kullanılan halılar genellikle daha büyük boyutlara sahip olmakla birlikte döşeme ve iplik düğümleri açısından daha farklı ve estetik şekilde üretilmektedir. Söz konusu üretimlerde, zarafet, modaya uygunluk, tasarım gibi alanlarda en iyiyi yakalayabilmek hedefimizi hep önümüzde tutmaktayız. Bu sayede bizlere güvenen müşterilerimizin salonlarını en güzel şekilde süslemelerine yardımcı olmaktayız. Halılarımız anti bakteriyel, anti statik gibi özelliklerine de sahip olması ile birlikte alanında üst sıralarda olmaya devam etmektedir. Tüm bu özellikler ile birlikte, hem çocuklarımız, hem de müşterilerimizin sağlığı için en iyiye ulaşmak için çalışıyoruz.