Samur Halı Bayisi

Samur Halı Bayisi

Samur Halı Bayisi tüm ülkemiz genelinde 851 sayısına ulaşmış ve her geçen gün daha da artmakta ve genişlemekte olan potansiyeli ile karşımıza çıkmaktadır. Ülkemizin sektöründe en önde gelen firmalarından olan Samur Halı, bayi sayısı noktasında da aynı şekilde ülkemizin en ciddi bayi sayısına sahip firmalarından biridir. Bu bayilerimizde firmamızın her geçen gün genişleyen ürün yelpazesinde bulunan tüm halı çeşitleri en profesyonel ve nezih şekilde müşterilerimiz için sergilenmektedir. Bu ürün yelpazesi içerisinde ise Karo Halı, Çim Halı, Evsel Halı, Duvardan Duvara Halı, Ofis Halısı,  Otel Halısı, Cami Halıları, Bukle Halılar ve Çocuk Halıları gibi çeşitler ve bu çeşitlerin farklı kumaş tipleri bulunmaktadır.

Yukarı da bahsettiğimiz ürün yelpazesini geniş tutabilmek ne kadar önemli ise, bu yelpazede yer alan ürünlerin kalite standardını olabilen en yüksek seviyede tutabilmek Samur Halı için o kadar önemlidir. Öyle ki, gelişen teknolojiyi halı üretimi yaptığımız fabrikalarımızda en üst seviyede kullanabilmek için mühendislerimiz, uzmanlarımız, tasarımcılarımız görevlerini başarı ile sürdürmektedirler. Samur Hali Bayisi olarak söz konusu ürünlerin kalitesine yakışır şekilde satış yapılacak mağazaların açılması için de yine firmamız tarafından belirlenen bir takım standartlar bulunmaktadır. Bu standartlar her şehrimiz için aynı şartları taşımakta ve hiçbir şekilde taviz verilmemektedir. 46 yıllık bilgi birikimi ve tecrübenin aydınlatmış olduğu yolda bu standartlar son derece kritik önemdedir. 

Samur Halı firmamızın web sayfasında yer alan “nereden alabilirim?” sekmesine erişen müşterilerimiz, sıklıkla güncellenen ve detaylı adres bilgilerine sahip Samur Halı Bayisi listesine rahatlıkla ulaşabilmektedirler. Listemizde bahsettiğimiz bayilerimizin detaylı bilgileri yer alırken aynı zamandan şehir şehir ayrılmış kolay anlaşılabilir bir listede yer almaktadır. Samur Halı bayileri şehirlerimizin mümkün olan en merkezi konumlarında açılabilecek şekilde tasarım ekibimiz ve uzmanlarımızca dizayn edilmekte ve her zaman kolay ulaşılırlık ilkesi ön planda tutulmaktadır. Aynı şekilde bu ilke firmamız çalışanları içinde son derece önemlidir çünkü müşterilerimizin her türlü ihtiyacına en kısa sürede cevap verebilmek ve bu ihtiyaçları karşılayabilmek bizler için son derece kritik önem arz etmektedir.