Ankara Samur Halı Bayisi

Ankara Samur Halı Bayisi

ANKARA SAMUR HALI BAYİLERİ, başkentimizde her geçen gün sayısı ve ürün sergilemekte ki artan kalitesi ile başarısını hem niteliksel hem de niceliksel olarak sürdürmeye devam etmektedir. Ankara Samur Halı için o kadar özel bir yere sahiptir ki, tüm Türkiye genelinde yer alan 851 bayiden 206 tanesi bu güzide şehrimizde yer almaktadır. Bu rakam bir halı firması için rekor olmakla birlikte, Samur Halı içinde son derece özel bir anlama sahiptir Samur Halı’nın bayi sayısı olarak en yüksek rakam olan 206’ya Ankara’da ulaşmış olması, Ankara halkanın firmamızı teveccühünü göstermeye yetmektedir. Samur Halı bayisi olabilmek için gereken şartlar ve standartlar, uzman ekiplerimizce sürekli güncellenmektedir.

ANKARA SAMUR HALI BAYİLERİ, firmamızın genel merkezince belirtilen direktifleri, lansman çeşitlerini, mağaza personel eğitimlerini dikkatli bir şekilde düzenlemekte ve uygulamaktadırlar. Her alanda standardı koruyabilmek için Samur Halı genel merkezi, tüm ülkemiz genelinde yer alan 851 bayi ile sürekli, dinamik ve sıkı bir iletişim halinde bulunmaya devam etmektedir. Bu iletişimin sağlıklı olması hem bayilerimiz için, hem de müşterilerimiz için son derece büyük bir önem arz etmektedir. Firmamız tarafından üretilen halı çeşitliliğinin çok fazla olması nedeniyle, ürünlerin mağazalarımızda çalışan personelimiz tarafından tam ve kapsamlı olarak anlaşılması çok önemlidir. Ki bu anlayış neticesinde müşterilerimize doğru aktarım sağlanabilsin ve tarafımıza gelen her türlü soruya tatmin edici cevaplar verilebilsin.

ANKARA SAMUR HALI BAYİLERİ Samur Halı tarafından son derece hızlı ve hassas şekilde üretilen, evsel halı, karo halı, çim halı, cami halıları, otel halıları ve çocuk halıları gibi temel çeşitlerde satış, danışma ve döşeme hizmeti vermektedir. Bayilerimizin işleri, müşterilerimize halıların satışının ardından bitmemekte, ürün ile ilgili her türlü danışma ve yardım hizmetine devam edilmektedir. Ayrıca ülkemizin her şehrinde, alanın en iyileri arasında gösterilen usta ve profesyonel ekipleri, bayilerimizde istihdam ederek, halının üretimde göstermiş olduğumuz kalite ve hassasiyeti,  aynı zamanda döşeme ve kaplama alanında da sürdürme çabası her zaman sorumluluğumuz olarak devam etmektedir. Böylelikle tüm parçalar birbirini kusursuz ve sorunsuz şekilde tamamlamaktadır.